accountantskantoor Gorinchem - Huisman Accountants

Team

Carina Huisman-Roest

Een denker, soms dromer, met de focus op de toekomst. Nadeel van die toekomstgerichte blik is dat ze in het hier en nu soms wat verstrooid kan zijn. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn haar sterke eigenschappen. Resultaat is meer dan cijfers; het beste resultaat is voor haar een tevreden klant.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de accountancy en een titel als Registeraccountant is Carina voor u als bestuurder op veel terreinen een deskundige sparringpartner. Vooral in een adviserende rol voelt zij zich helemaal in haar element.De belangstelling voor mensen is haar belangrijkste drijfveer. Als geregistreerd mediator zet Carina ook graag haar energie in om zakenpartners die door omstandigheden uit elkaar zijn gedreven, weer bij elkaar te brengen.

Gert Huisman

Trefwoorden voor Gert zijn: praktisch, behulpzaam, en systematisch. En in de vrije tijd: sport! De (voet)bal nam in zijn jonge jaren een belangrijke plaats in. Nog steeds kan hij geen bal laten liggen en leeft hij op van een partijtje met de jeugd uit de buurt. Wielrennen is zijn nieuwe passie.

Met een afgeronde SPD-opleiding, tal van cursussen op fiscaal, administratief en bedrijfseconomisch vlak en recent een afgeronde studie tot CB-belastingadviseur, zit hij bij Huisman Accountants helemaal op zijn plaats. Gert is allround deskundig als het om accountancy-onderwerpen gaat. Speciaal voor vragen over salariszaken klopt ons team graag bij Gert aan. Hierin is hij bij uitstek de specialist binnen ons accountantskantoor.

Mark den Uil

Mark: kort maar krachtig. Hij heeft meer met cijfers dan met letters. Naast zijn werk, dat zo’n beetje z’n hobby is, geeft hij zijn tijd aan zijn opgroeiend gezin en de jeugdvereniging van de kerk.

Na de MEAO heeft hij in de avonduren zijn PDL- en SPD- opleiding gevolg. Met periodieke cursussen en trainingen blijft zijn kennis up-to-date.

Met ruim tien jaar ervaring in diverse financiële (interim)- functies in de accountancy en het bedrijfsleven is Mark in staat om u op een deskundige en betrouwbare wijze te ondersteunen bij al uw administratieve en fiscale vraagstukken.

Christa

Met haar accuratesse en ongeëvenaarde werktempo is Christa sinds een aantal jaren een sterke aanvulling van ons team. Christa heeft in 2013 bij het Hoornbeeckcollege haar mbo sprintopleiding accountancy afgerond. Na haar stage in de eerste helft van 2013 is Christa per 1 juli 2013 in dienst getreden als assistent accountant. In de avonduren heeft ze in snel tempo haar MBA-diploma weten te behalen en inmiddels is ze een eind op weg met haar SPD-opleiding.

Gerbert

Opgegroeid in een Brakelse bloemenkwekerij leerde hij al jong de handen uit de mouwen te steken. Ook Gerbert is direct na een succesvolle stage bij ons kantoor in dienst getreden en is inmiddels begonnen aan een duale opleiding HBO Accountancy.

Huisman Accountants. Betrouwbaar, betrokken en professioneel