Klanten

Uitstekend alternatief voor MKB-ondernemers

Door onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding en proactieve werkwijze, zijn we het aangewezen register-accountantskantoor voor MKB-ondernemers in de regio. Zowel voor middelgrote MKB-bedrijven als voor kleinere, spannen wij ons in om meer te doen dan alleen het rangschikken van getallen en dit uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Speciale aanbieding voor starters

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. Advies over de financiële, juridische en fiscale aspecten is voor iedere (potentiële) starter zeer waardevol en zal tijdens dit gesprek ruimschoots aan bod komen. Daarnaast knopen we daar, geheel kosteloos, nog een extra adviesgesprek aan vast. Hierin bespreken we allerlei aspecten die specifiek met uw plannen te maken hebben.

Verenigingen en stichtingen zijn bij ons aan het juiste adres

Aan het besturen van stichtingen en verenigingen worden specifieke eisen gesteld. Onze accountant heeft het vak geleerd in een omgeving van lokale overheidsinstellingen en gesubsidieerde en fondswervende instellingen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de specifieke eisen die aan de financiële verslaggeving van de organisatie worden gesteld.
We kunnen u o.a. helpen bij de opzet van een goede planning- en controlcyclus.

Voor webshop-ondernemers willen we graag meer doen

Naast alle specifieke regels en wetten voor webshop-ondernemen, roept het starten van een webshop nog andere vragen op.

  • Hoe richt ik mijn webshop in? Wil ik gebruik maken van standaardoplossingen of kies ik voor maatwerk? Leent mijn plan zich eigenlijk wel voor een standaard webshop?
  • Welke betalingsmogelijkheden wil ik via de webshop aanbieden?
  • Hoe bereik ik mijn doelgroep optimaal en hoe wil ik dat zij mij bereiken?
  • Wat komt er kijken bij eventuele buitenlandse inkopen en verkopen?
  • Als ik personeel aanneem, onder welke cao vallen ze dan?

Dus naast het voeren van een reguliere administratie, kunnen we u ook op een breder terrein van dienst zijn. We oriënteren ons op samenwerking met een netwerk van adviseurs, waardoor we een compleet aanbod kunnen bieden.

Geïnteresseerd om eens met ons te praten over dit onderwerp? Wij komen graag met u in contact.

Huisman Accountants – Betrouwbaar, betrokken en professioneel