Netwerk

We zijn aangesloten bij diverse beroepsorganisaties voor accountants en fiscalisten. Deze beroepsorganisaties stellen voorwaarden aan ons kwaliteitsbeleid en toetsen periodiek of we ons houden aan de afgesproken regels. Dit houdt ons scherp!
Omdat Huisman Accountants geen extra specialisten zoals pensioenadviseurs, juristen, ICT-professionals etc. in dienst heeft, is samenwerking met externe specialisten op dit terrein voor ons belangrijk. In de loop der jaren hebben we met diverse specialisten een goede relatie opgebouwd.

Door deel te nemen aan een aantal ondernemersnetwerken, ontmoeten we ondernemers ook in een andere setting dan achter het bureau of de vergadertafel. Hierdoor houden we contact met onze doelgroep en blijven we op de hoogte van wat er speelt. We waarderen plezierige gesprekken over diverse onderwerpen en dit geeft ons meer inzicht in wie onze klanten zijn. Dat vinden wij belangrijk!

Met O2 Accountants hebben we een officiële waarnemersovereenkomst afgesloten. Dit waarborgt de continuïteit van onze dienstverlening. Door de samenwerking met dit iets grotere kantoor (met vestigingen in Dordrecht, Culemborg, Ede en met een ruimte in ons eigen pand aan de Robberstraat in Gorinchem) hebben we een goed netwerk achter de hand.

 

Huisman Accountants – Betrouwbaar, betrokken en professioneel