Contact

Welkom in ons kantoor op de Robberstraat 18 in Gorinchem. Ons kantoor is per 30 november 2015 verhuisd van de Kleine Landtong naar de Robberstraat 18 te Gorinchem.

Wanneer u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij het kantoor. Het betreft betaald parkeren. U kan betalen bij de automaat, via diverse parkeerapp’s zone 21001 of bij ons een dagkaart ophalen en achter de voorruit plaatsen. Wij verwelkomen u graag!

Datumprikker

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een aantal data voor u vrijgehouden om samen met u te kijken naar de vragen die u heeft over uw onderneming of belastingzaken. Dat kan gaan over plannen om nieuwe dingen op te starten of wellicht juist zaken af te stoten, wensen ten aanzien van uw administratie, issues rondom uw belastingzaken etc. Door op de vrije data uw afspraak vast in te plannen, houden wij rekening met uw komst. Wanneer het u uitkomt.

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
30
31
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
1
2
3

Contact opnemen

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Klachten, suggesties of complimentjes?

Wij spannen ons graag in, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks dat kunnen er soms klachten ontstaan als gevolg van gemaakte fouten of misverstanden. Wij nodigen u graag uit zaken waar u minder tevreden over bent met ons te bespreken. Daarmee geeft u ons de beste kans, om tot een nog betere dienstverlening te komen. U kunt er op vertrouwen dat wij uw opmerkingen serieus nemen en zorgvuldig zullen behandelen.

Vaak is een telefoontje of bezoekje de beste manier, om dergelijke zaken aan de orde te stellen. U kunt ook gebruik maken van het hiernaast getoonde contactformulier, om uw klacht of suggestie kort aan ons kenbaar te maken. Wanneer u van die mogelijkheid gebruik maakt, garanderen wij u daar zo snel mogelijk op te reageren.

Bent u niet ontevreden, maar juist prima te spreken over bepaalde aspecten van onze dienstverlening? Dan biedt ons contactformulier ook de ruimte voor een complimentje. Wist u dat we in Nederland een jaarlijkse complimentendag kennen op 1 maart? Leuk initiatief, vinden wij.

Huisman Accountants – Betrouwbaar, betrokken en professioneel