De ondernemer of bestuurder staat centraal!

- Huisman Accountants

Uitstekend alternatief voor MKB-ondernemers

Onze dienstverlening richt zich met name op de MKB-ondernemingen in de regio. Als register-accountantskantoor onderscheiden we ons door onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding en door onze pro-actieve instelling. Daardoor zijn we een uitstekend alternatief, zowel voor middelgrote MKB-bedrijven, die zich geconfronteerd zien met stevige accountantskosten als voor kleinere MKB-bedrijven, die van hun financieel adviseur meer verwachten dan het rangschikken van getallen.

Speciale aanbieding voor starters

Wanneer u overweegt een onderneming te starten, komen er veel vragen op u af.  Een gedegen advies vooraf over de financiële, juridische en fiscale aspecten is dan erg waardevol. Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. Wanneer u als (potentiële) starter een afspraak bij ons maakt, knopen we daar gratis nog een extra adviesgesprek aan vast, waarin we allerlei aspecten behandelen die met uw plannen te maken hebben.

Verenigingen en stichtingen zijn bij ons aan het juiste adres

Ook als vereniging of stichting bent u bij Huisman Accountants aan het juiste adres. Onze accountant heeft het vak geleerd in een omgeving van lokale overheidsinstellingen en gesubsidieerde of fondswervende instellingen. Als gevolg daarvan hebben we een goed oog voor de specifieke aspecten die samenhangen met het besturen van stichtingen en verenigingen. Wij zijn op de hoogte van de specifieke eisen die aan de financiële verslaggeving van uw organisatie worden gesteld en kunnen u helpen bij de opzet van een goede planning- en controlcyclus. 

Voor webshop-ondernemers willen we graag meer doen

Het verkopen van producten via internet brengt, naast allerlei normale ondernemersvraagstukken, specifieke aandachtpunten met zich mee:

Omdat wij ondernemers met een webshop graag op een breder terrein van dienst willen zijn, oriënteren we ons op samenwerking met een netwerk van adviseurs, waarmee we een compleet aanbod kunnen bieden.

Geïnteresseerd om eens met ons te praten over dit onderwerp? Wij komen graag met u in contact.