Vaste prijsafspraken

- Huisman Accountants

Administratie online

Veel ondernemers waarderen het als ze door ons op weg worden geholpen om de dagelijkse transacties zoveel mogelijk zelf te kunnen verwerken. We maken daarbij bij voorkeur gebruik van online boekhoudpakketten zoals Exact Online of Twinfield. Dit maakt samenwerking erg makkelijk: u de basis, wij de uitzonderingen en meer complexe boekingen.

Yuki

Sinds 2015 zijn wij officieel partner van Yuki boekhouden. U hoeft alleen toestemming te geven aan de bank om uw transacties te koppelen met Yuki en uw ontvangen facturen in te scannen. Wij doen de rest.

Btw-aangiften/ vinger aan de pols

Veel ondernemers geven er de voorkeur aan de aangifte omzetbelasting per kwartaal door ons te laten verzorgen. In principe is dit een eenvoudige aangifte, die weinig tijd vergt. Wanneer wij deze aangiften voor u verzorgen, gebruiken wij dit moment echter tevens als een moment om even "de vinger aan de pols" te houden, met betrekking tot de correcte verwerking van de administratie, eventuele fiscale aandachtspunten en de bedrijfseconomische ontwikkeling van uw onderneming. Ons tarief voor het verzorgen van de aangiften omzetbelasting en het begeleiden van uw administratie bedraagt € 85,- per uur. In veel gevallen is een half uur tot anderhalf uur per kwartaal daarvoor voldoende.

Wanneer het uw voorkeur heeft een ander boekhoudpakket te gebruiken of de gehele boekhouding uit te besteden, is dit ook mogelijk. Naar wens komen wij in dat laatste geval bij u op locatie de boekhouding periodiek bijwerken of kunt u de bescheiden bij ons aanleveren voor verwerking. Uiteraard neemt het geheel verwerken van uw administratie meer tijd in beslag. Het tarief voor het verwerken van de gehele administratie bedraagt € 65,- per uur.