Liever een netwerk dan een bolwerk

- Huisman Accountants

Netwerk

Door deel uit te maken van verschillende netwerken, kunnen we als klein kantoor grote meerwaarde leveren.

We zijn aangesloten bij diverse beroepsorganisaties voor accountants en fiscalisten. Deze beroepsorganisaties stellen voorwaarden aan ons kwaliteitsbeleid en toetsen periodiek of we ons houden aan de afgesproken regels. Zo blijft een goede kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

Omdat Huisman Accountants geen extra specialisten zoals pensioenadviseurs, juristen, ICT-professionals etc. in dienst heeft, is samenwerking met externe specialisten op dit terrein voor ons belangrijk. In de loop der jaren hebben we met diverse specialisten een goede relatie opgebouwd.

Bij Huisman Accountants zijn we niet alleen in de cijfertjes geïnteresseerd. We waarderen plezierige gesprekken over diverse onderwerpen en ontmoeten ondernemers ook graag in een andere setting dan achter het bureau of de vergadertafel. Door deel te nemen aan een aantal ondernemersnetwerken, houden we contact met onze doelgroep en blijven we op de hoogte van wat er speelt.

Ook om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen is het belangrijk een goed netwerk achter de hand te hebben. Met Molenaar Registeraccountants hebben wfde een officiële waarnemersovereenkomst afgesloten.